Ajankohtaista

Joogasalini on toistaiseksi kiinni.

Harmikseni joudun ilmoittamaan, että joogasalini ovet menevät toistaiseksi kiinni. Vuokaranantajani on laittanut koko kiinteistön myyntiin ja vuokrasopimukseni loppuu maaliskuussa. Kiitos teille kaikille ihanille joogaajille, jotka olette kulkeneet kanssani tätä matkaa. Olen oppinut teiltä paljon ja tunnit ovat olleet minulle mitä antoisimmat. Toivottavasti voin vielä jossain vaiheessa jatkaa joogatuntien pitämistä. Tällä hetkellä opiskelen päätyöni ohella, joten aikani ei riitä uuden tilan etsimiseen eikä kyllä tuntienkaan pitämiseen. Täytyy muistaa huolehtia myös omasta jaksamisesta. Elämä kuljettaa eteenpäin ja kaikelle on oma aikansa. Haikein sydämin kirjoitan tätä, puhumattakaan joogasalin oven kiinni painamisesta. Toivottavasti tapaamme vielä joogan merkeissä. 

NAMASTE.


Jos sinulla on jäänyt useampia käyttämättömiä tunteja joogakortista (ostettu lokakuussa tai myöhemmin), niin ole yhteydessä minuun. Tarkoitukseni on kesällä pitää ulkona muutamia puistojoogatunteja ja tuolloin on mahdollista käyttää käyttämättä jääneitä kertoja joogakortista. 

LÄSNÄOLOILTA 14.12.2022 KLO 18-19.15

Suosittu läsnäoloilta joogasalilla. Olet lämpimästi tervetullut rauhoittumaan oman kehosi äärelle läsnäoloiltaan. Läsnäoloillassa on hengitysharjoituksia, meditaatiota, mantroja ja itsereflektointia. Ota mukaan pieni tyyny tai bolsteri, jonka päällä voit istua, villasukat ja avointa mieltä. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Illan lopuksi on tarjolla vihreää teetä. Illan hinta on 10 euroa. Joogakortti ei käy maksuvälineenä. Maksu käteisellä tai pankki/luottokortilla. Illan tulee pitämään Salla Korkeakangas. Ilmoittautuminen ajanvarausjärjestelmän kautta tai viestillä 041-4392161.
Illan tarkoitus on tuoda ihminen lähemmäksi sisintään ja vahvistaa itsetuntemusta.
Ilta on täydellinen sinulle, joka kaipaat elämääsi:    Luottamusta   Rentoutumista   Hiljentymistä   Sisäistä rauhaa    Yhteyden vahvistusta sisimpään    Ykseyden kokemusta     Nähdyksi ja kuulluksi tulemista


Läsnäoloillan palautteen voi laittaa tämän linkin kautta https://forms.gle/UT2vHUEgSA1UKqxJ9

Kiitos vastauksestasi, se on todella tärkeää!


LÄSNÄOLOILTA 19.10.2022 klo 18.00

Tervetuloa mukaan läsnäoloiltaan keskiviikkona 19.10. Tule pysähtymään itsesi äärelle ja olemaan läsnä juuri tässä hetkessä. Läsnäoloillassa on hengitysharjoituksia, meditaatiota, mantroja ja itsereflektointia. Kesto noin  90 min.  Ota mukaan pieni tyyny tai bolsteri, jonka päällä voit istua, villasukat ja avointa mieltä. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Illan lopuksi on tarjolla vihreää teetä. Illan hinta on 10 euroa. Joogakortti ei käy maksuvälineenä. Maksu käteisellä tai pankki/luottokortilla. Illan tulee pitämään Salla Korkeakangas. 

Illan ohjelma:

Teemme ohjatun meditaation, joka vie tietoisuuden eri puolille kehoasi vahvistaen yhteyttä, sekä positiivista suhtautumista kehoosi.
Meditaation jälkeen siirrymme itsereflektio harjoitukseen, joka syventää yhteyttä sisimpääsi. Mitä paremmin tiedostat sisälläsi tapahtuvia asioita, sitä paremmin ymmärrät itseäsi ja löydät rauhan tunteen sisälläsi tapahtuvien asioiden rinnalle.
Aloitamme ja päätämme illan ohjelmallisen osuuden mantralaululla, joka tuo läsnäolijat samalle värähtelytaajuudelle. Illan päätteeksi tarjolla teetä, jonka äärellä on aikaa keskustelulle ja jakamiselle.
Illan ohjaajana toimii Salla Korkeakangas.
Kiinnostuksen kohteenani ovat mielen & kehon yhteistyö ja hyvinvointi, sekä hyvinvointia vahvistavien apukeinojen jakaminen eteenpäin. Aiheen tiimoilta keräytyneen tiedon ja opin olen vuosien varrella saanut useista eri lähteistä, mm. hyvinvointi- valmennuksista, seminaareista, kursseista, kirjoista, keskusteluista ja elämässä eteen tulleista kokemuksista.
Ilta on täydellinen sinulle, joka kaipaat elämääsi:
Luottamusta 

Rentoutumista 

Hiljentymistä 

Sisäistä rauhaa 

 Yhteyden vahvistusta sisimpään 

Ykseyden kokemusta 

Nähdyksi ja kuulluksi tulemista