Ajankohtaista

LÄSNÄOLOILTA 15.11.2022 KLO 18-19.15

Suosittu läsnäoloilta joogasalilla. Olet lämpimästi tervetullut rauhoittumaan oman kehosi äärelle läsnäoloiltaan. Läsnäoloillassa on hengitysharjoituksia, meditaatiota, mantroja ja itsereflektointia. Ota mukaan pieni tyyny tai bolsteri, jonka päällä voit istua, villasukat ja avointa mieltä. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Illan lopuksi on tarjolla vihreää teetä. Illan hinta on 10 euroa. Joogakortti ei käy maksuvälineenä. Maksu käteisellä tai pankki/luottokortilla. Illan tulee pitämään Salla Korkeakangas. Ilmoittautuminen ajanvarausjärjestelmän kautta tai viestillä 041-4392161.
Illan tarkoitus on tuoda ihminen lähemmäksi sisintään ja vahvistaa itsetuntemusta.
Ilta on täydellinen sinulle, joka kaipaat elämääsi:    Luottamusta   Rentoutumista   Hiljentymistä   Sisäistä rauhaa    Yhteyden vahvistusta sisimpään    Ykseyden kokemusta     Nähdyksi ja kuulluksi tulemista


Läsnäoloillan palautteen voi laittaa tämän linkin kautta https://forms.gle/UT2vHUEgSA1UKqxJ9

Kiitos vastauksestasi, se on todella tärkeää!


LÄSNÄOLOILTA 19.10 klo 18.00

Tervetuloa mukaan läsnäoloiltaan keskiviikkona 19.10. Tule pysähtymään itsesi äärelle ja olemaan läsnä juuri tässä hetkessä. Läsnäoloillassa on hengitysharjoituksia, meditaatiota, mantroja ja itsereflektointia. Kesto noin  90 min.  Ota mukaan pieni tyyny tai bolsteri, jonka päällä voit istua, villasukat ja avointa mieltä. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Illan lopuksi on tarjolla vihreää teetä. Illan hinta on 10 euroa. Joogakortti ei käy maksuvälineenä. Maksu käteisellä tai pankki/luottokortilla. Illan tulee pitämään Salla Korkeakangas. 

Illan ohjelma:

Teemme ohjatun meditaation, joka vie tietoisuuden eri puolille kehoasi vahvistaen yhteyttä, sekä positiivista suhtautumista kehoosi.
Meditaation jälkeen siirrymme itsereflektio harjoitukseen, joka syventää yhteyttä sisimpääsi. Mitä paremmin tiedostat sisälläsi tapahtuvia asioita, sitä paremmin ymmärrät itseäsi ja löydät rauhan tunteen sisälläsi tapahtuvien asioiden rinnalle.
Aloitamme ja päätämme illan ohjelmallisen osuuden mantralaululla, joka tuo läsnäolijat samalle värähtelytaajuudelle. Illan päätteeksi tarjolla teetä, jonka äärellä on aikaa keskustelulle ja jakamiselle.
Illan ohjaajana toimii Salla Korkeakangas.
Kiinnostuksen kohteenani ovat mielen & kehon yhteistyö ja hyvinvointi, sekä hyvinvointia vahvistavien apukeinojen jakaminen eteenpäin. Aiheen tiimoilta keräytyneen tiedon ja opin olen vuosien varrella saanut useista eri lähteistä, mm. hyvinvointi- valmennuksista, seminaareista, kursseista, kirjoista, keskusteluista ja elämässä eteen tulleista kokemuksista.
Ilta on täydellinen sinulle, joka kaipaat elämääsi:
Luottamusta 

Rentoutumista 

Hiljentymistä 

Sisäistä rauhaa 

 Yhteyden vahvistusta sisimpään 

Ykseyden kokemusta 

Nähdyksi ja kuulluksi tulemista

Syksyn joogatunnit

Tunnit alkavat keskiviikkona 17.8.2022. TERVETULOA UUDET JA VANHAT!
Aloitan opiskelun nyt syksyllä, joten nyt aluksi tunteja on vähemmän kuin aiemmin. 

Joogasali on kiinni kesä- ja heinäkuun! Nautitaan kesästä ja ulkoilmasta. Kiitos kaikille asiakkaille ja ihanaa kesää!


Uusi 5 kerran alkeiskurssi alkaa 5.4.2022 klo 19.15-20.15. Kurssi päivät ovat  5,4,/12.4./19.4./26.4./3.5.  Kurssin hinta on 55 euroa, Ilmoittautua voit ajanvarauksen kautta. Kurssilla käydään läpi joogan alkeita rauhalliseen tahtiin, Tervetuloa mukaan!

Alkeiskurssi 5 kertaa alkaa 18.1. klo 18.30-19.30. Kurssin hinta on 55 euroa ja kurssille mahtuu mukaan 8 henkilöä. Ilmoittautua voit ajanvarauksen kautta. Tervetuloa mukaan!


HUOM!!!

Alkeisjoogakurssi siirtyykin aloitettavaksi  18.1.2022, koska AVI:n määräysten mukaan kaikki yleisö- ja harrastetoiminta täytyy laittaa kiinni 15.1.2022 saakka vallitsevan koronatilanteen vuoksi.


Myös joogatunnit alkavat vasta viikolla 3!


Pahoittelut, mutta mennään sääntöjen mukaan.

Ajanvaraus joogatunneille sivuston kautta toiminnassa! Jos olet ehtinyt ilmoittautua jo muulla tavalla, ei ilmoittautumista tarvitse tehdä uudelleen ajanvaraukseen.

Avajaisten arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. ONNEA voittajille ja tervetuloa joogaamaan!


Joogasalin viikkotunnit alkavat maanantaina 29.11.2021.

Tunnit alkuun maanantaisin ja keskiviikkoisin. Kts. tunnit&hinnasto.

Tunneille täytyy ilmoittautua ajanvarauksen kautta, jos et jostain syystä voi käyttää ajanvarausta, ilmoittaudu sähköpostilla niinakaarela@ikigaijooga.fi tai tekstiviestillä 041-4392161.


Tervetuloa!

Vanhat joogakortit on voimassa vuoden loppuun asti.